27 March 2007

gand 1

iar dimineata. iar dorinta nebuna de a ramane sub patura roz si pufoasa. iar lupta cu somnul atotputernic.

iar pleci in cautarea eu-lui... stii ca e pe undeva prin zvacnirea de afara, dar nu esti prea sigura ca o sa-l mai recunosti daca vei da nas in nas cu el.

degeaba.

ii adulmeci fotografia prafuita cu amintiri dar nu obtii decat un stranut...

(planul tau de la-nceput s-a nascut dintr-un stranut. vrei sa dormi si...)

nu mai dormi de juma de ora deja. hai, cafea, dus, masca si fugi! te asteapta lectii de invatat, clipe de ratat, oameni de ranit, doruri de suspinat.

numai ratb-ul nu asteapta. mereu iti tranteste usa in nas cand esti la un pas de scara. dar... "dupa barbati si autobuze sa nu alergi niciodata. vine imediat un altul"... in afara cazului in care e dimineata, te grabesti, e ora de vraf si melcii alearga printre masini.

ciudat cum se aseamana viata sentimentala cu mersul cu ratb-ul... acelasi traseu mereu, niciodata o singura statie, uneori cobori pe parcurs, alte ori la capat de linie. oricum ar fi, nu exista abonament pe viata. la un moment dat tot se retrage la autobaza si trebuie sa cobori. asa ca... enjoy while you're on top!

girls rule, imi sopteste roz un tricou.

na belea! vezi daca ti-a trebuit personalitate multipla?

de-aia n-o sa poti vreodata sa rulezi...

i'm in touch with my masculine side...(macar atat, daca tot nu esti in touch with the masculine side...)

nu prea stii cand s-a strecurat raca. te intelegeai atat de bine cu ei... dupa ce ai trecut de etapa in care ii bateai mar...

(why can't we be friends?)

da' cu lantul trofic ce-ai? vrei sa-l ruginesti si nu stii cum?

ah, e abia 4?! ai fi jurat ca e mai mult dupa cantitatea de aberatii... nu mai rezisti la ultimul curs, asa-i? hai,fugi acasa sa te invelesti in catifeaua calda si draguta a universului fals pe care ti l-ai construit din poze, nimicuri si net. mai refuza un prieten in favoarea depresiei sau a vreunui serial, mai insira o papiota de ganduri si apoi strecoara-te in somnul matinal.

(it's a new dawn, it's a new day... and i'm feeling good...?!)

8martie2007, 6.36pm

No comments: